Tid för golf tillsammans med hjälp av fastighetsförvaltning

Golf är en sport där precision är viktig och att spela golf tillsammans med fler, kan vara riktigt roligt och så får man frisk luft på köpet. Är man en bostadsrättsförening som vill börja spela golf tillsammans, behöver man mer tid till det på fritiden. Att sköta en fastighetsförvaltning kring fastigheten tar dyrbar tid, men då kan man anlita Nabo för unika tjänster inom fastighetsförvaltning. Då får man mer tid till att börja spela golf regelbundet tillsammans.

Unika heltäckande tjänster med Nabo

Att ha som mål att hinna börja spela golf tillsammans som bostadsrättsförening kan vara en rolig aktivitet för mer gemenskap. Som bostadsrättsförening har man dock en hel del att ta hand om kring fastigheten och även om man har en styrelse, har alla ett gemensamt ansvar för fastigheten. Anlitar man Nabo för en professionell fastighetsförvaltning, får man tjänster som täcker alla de behov man har kring fastighetsskötsel, administration och planeringar. Det går även genom Nabo att få tillgång till en digital kundportal där man kan attestera fakturor eller andra digitala funktioner. Med Nabo innebär det fördelaktiga och heltäckande tjänster inom teknisk förvaltning, fastighetsservice, ekonomisk förvaltning och juridisk support. Med Nabo får man en fantastisk service inom all fastighetsförvaltning och det skapar också utrymme för mer tid till roliga golfrundor tillsammans i med hela bostadsrättsföreningen.

Fördelar med Nabo och golfrundor

Kompetent personal från Nabo kan se till så att alla hyresavier går iväg, hjälpa till med bokslut, se till att fastigheten får rätt planering kring renovering eller annat, samt att fastigheten har det underhåll som behövs. Med en fastighetsförvaltning genom Nabo, kan man även få tillgång till smarta digitala brevlådor där alla viktiga dokument och meddelanden samlas på ett och samma ställe. Behöver man som bostadsrättsförening juridisk hjälp med avtal och ekonomi, är Nabo experter inom dessa områden. Att anlita Nabo avlastar bostadsrättsföreningen på alla nivåer och då kan man äntligen hinna åka iväg på roliga golfrundor tillsammans! Enligt studier och forskning är golf bra för hälsan och förlänger livet och då får man fler fördelar samtidigt som man kan ha roligt ihop.